Interim / Freelance opdrachten

CIS Count voor Interim / Freelance Opdrachten

Met onze kennis en ervaring bij Interim/Freelance Opdrachten komen wij graag als administrateur bij u over de vloer. In korte tijd brengen wij snel en vakkundig orde in uw administratie. Door gebruik te maken van onze expertise kan onderbezetting of overbelasting van uw administratie tijdelijk worden opgevangen. Achterstanden werken wij efficiƫnt weg.

Bij onze interim of freelance dienstverlening moet u denken aan tijdelijke vervanging bij bijvoorbeeld ziekte of langdurig verlof, het wegwerken van grote achterstanden of het inwerken of begeleiden van nieuwe medewerkers. Maar ook voor het inrichten van nieuwe software.

 

Zowel aan ons kantoor als op uw bedrijfslocatie kunnen de interim of freelance opdrachten uitgevoerd worden. Vaak vinden deze interim en freelance diensten ook plaats indien u besluit om een accountant in te schakelen, voor het samenstellen van uw jaarverslag. U kunt nu het financiƫle dossier dat uw accountant daarvoor nodig heeft door ons laten maken. Uw accountant kan direct aan de slag met een uitstekend voorbereid dossier. Hij is daardoor minder tijd kwijt aan uw jaarverslag. Zijn werk is beperkt tot advies en controle en uw kosten zullen sterk gereduceerd worden.